24 Nisan 2009 Cuma

MAVİ HAPI YUTANLAR...









Gecen akşam 32nci Günü seyreyliyorduk... Bazı partilerin, bazı derneklerin vs. gençleri vardı. Küreselcilerin Hegelistik Diyalektiği, tekrar tekrar gözümüzün önündeydi...


Burada, pek çok kez Hegelistik Diyalektikten bahsedildi. Tez ortaya konulur, anti-tez yaratılır, doğan sentezden en az maliyetle yararlanılır.


Programda bir kaç genç, sözü, "bir kesim Ergenekoncu, diğer kesim Anti-Ergenekoncu gibi oluyor/gösteriliyor/kendini burada buluyor"a getirirken, sonuca bağlayamadı. Belkide bunu bilmiyor.


Küresel Matrix'te "Kırmızı Hap""Mavi Hap" mı? Malum Kırmızı hapı alanlar gerçek, acılı bir hayatı paylaşırken, dolayısıyla diğerleri başkalarının (buradaki başkaları planı kurgulayan Küreselciler oluyor) tezgahladığı tiyatro sahnesinde ya figüran, ya figüran üstü oyuncu olabiliyordu ancak ve ancak (Malum filmde, Zion'un Sion olduğu konusu ayrı bir yazı başlığı).


Siz, Ergenekoncu yada Anti-Ergenekoncuda olmaya biliyorsunuz ancak sizi şartlar mı buraya getiriyor?


Mesela siz, "vatanseverim, milliciyim, topraklarımız satılmasın, Fulbright'tan, NATO'dan çıkalım, tam bağımsız olalım, ya Irak'ta, Afganistan'daki yaptıkları" diyorsunuz; sizi Ergenekoncu diye YAFTAlıyorlar mı? O halde, Hegelistik Diyalektik sorunsuz çalışıyor!... Kimi bilerek, kimi daha çokda bilmeyerek bu hizbin tezi yada anti-tezinin bir parçası oluveriyorrr... Unutulan birşey var: Niye darbeci olmadığını kanıtlamak zorundasın?


Şeriat mı geliyormuş? Birincisi, Türkiye'de bir Kum Kenti yok, ikincisi, siz "Mavi Hap"ı yutun, hayatınıza bakın, etliye, sütlüye karışmayın, isterseniz sokakta sevişin...


Mavi hapı alanlara, mavi hapı aldıklarını da hatırlattığınızda en tezatların barabar-barabar-barabar size çıkışını seyreyleyebilirsiniz... Niye? Özgürlük böyle bir şey mi? Yoksa kabullenmek zor mu?


Son olarak; perspektifi geniş tut, ilüzyonları gör; niye başkasının kurduğu satranç tahtasının oyuncusu olmak zorundasın?


Sorosçu yada Anti-Türk isen lafımız yok... "Hapı yutarım, rengine bakmam" diyosan... laf-u güzaf...


İyi güzel, herkes darbeci de...

Ama sütte leke var, bizde yok öyle mi?!

Kısaca beyin kullanılmak içindir... Beyinsiz vücut mankoftur...

Hiç yorum yok: