11 Temmuz 2008 Cuma

Oynakbeyi...



Fakiristan’ın oynakbeyine Yahudi diyorlarmış; her kim diyorsa yalan, inanmayın sakın…
Eğer Yahudi olsaydı; Fakiristan’ın en büyük barajı Fap’a biz diyelim 11,5, siz deyin 12,5 milyar Amerikanya yeşil banknotu kaynak harcayarak yabancılara toprak satardı, mayınlı arazileri temizleme karşılığında Fisrail’e verirdi.
Fakiristan’ın vakıflar yasasını çıkarıp yabancıların eski mülklerinin Fakirlerin elinden alınmasına sebep olurdu.
Fakiristan’ın en büyük şehri Fistanbul’un sur içinin Fatikanlaşmasına, hatta o yetmiyor gibi her karış Fakiristan toprağında Fatikanvari binlerce yapının oluşmasına sebep olurdu.
FOP denilen Fiyonist-Façlı ittifakının eşbaşkanı olurdu.
Dinlerarası diyalog, kültürler arası diyalog, medeniyetler arası diyalog gibi Fakiristan’ın yüce ve kainatın son dinini, Hıristiyanlaştırma projelerine destek olurdu.
Fetkim’i Fermeni’ye, Felekom’u F-M-I-6 destekli Fübnanlıya, Füpraş’ı yerli işbirlikçiye, FO’yu küçük kardeşine satardı. Fekel’i FAT’a satar, Fakiristan’ın madenlerini küresel kraliyete peşkeş çekerdi.
Amerikanyalı firmaların genetiği değiştirilmiş mısırdan, nişasta bazlı şeker üretmesi karşısında kotayı artırıp kendi çiftçisini ekmeğe muhtaç eder ve halkın zehirlenmesine göz yumardı.
Fakiristan’ın ihale kanununu biz diyelim 13,5 siz deyin 14,5 kez değiştirip, yandaşlarına halkın kanını, iliğini emerek servet aktarırdı. Fakiristan bankalarının yabancıya satılmasını sağlar; işçi, memur, esnaf, çiftçinin önce zor duruma düşürülmesi, arkasından borçlandırılması, arkasından da elinde avucunda bulunan malına mülküne haciz yoluyla el konulmasına sebep olurdu.
Kendi vatanında Fakir lafına dahi tahammül edemez, Fakirliğini alt kimlik haline getirir diğer etnik kökenler arasında sayardı. “Utanmayan, Fakirliğiyle övünebilir” derdi.
Fergenekon ve Fakir-i Milliye (Milli Fakir) gibi kavramları çete sayar, bu kelimeleri ağzına alanı, hatta kafasından geçireni “kulağından tutup dama atardı”. İçerde küstah, dışarıda köle olurdu. Ne mutlu Fakiristan’a ki Fakiristan’ın böyle Yahudi bir oynakbeyi yok.

(Not: Fakiristan=Güzel memleket; Fap=Fakiristan baraj projeleri; Amerikanya=Kaka memleket; Fisrail=Diğer bir kaka; Fakirler=Gerçek Fakiristanlılar; FOP=Fakiristan’ı ve Komşularını Ortadan Kaldırma Projesi; Fetkim= Fakiristan Kimya; Felekom=Fakiristan Kominikasyon; Füblan=Emperyal destekli iç savaşın eksik olmadığı, insanları garip-gureba memleket; Füpraş=Fakiristan Ülkesi Petrol Rafineleri A.Ş.; FO=Fakiristan Ofisi; Fekel=Fakiristan’ın tütün-alkol işletmesi; FAT=Küreselmiş; Fergenekon=Fakirlerin Varoluş Destanı; Fakir-i Milliye=Fakiristan’ın Fakiristan olmasında çok önemli katkıları olanlara verilen ad).






ztc'ye teşekkürler...



Hiç yorum yok: