29 Mayıs 2009 Cuma

MGK danışmanı Jones: "Ben" Dr Kissinger gelen günlük emir almak
Mart 24, 2009 protocol22 tarafından
Infowars

Geçen hafta Alex Jones Show Arayan ve CFR web sitesinde ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jones aşağıdaki ilan yayınlanan bir konuşma transkript sözü:

Henry Kissinger bu harika haraç için dün. Tebrikler. Olarak en son Ulusal Güvenlik Danışmanı of the United States, ben Dr Kissinger, Generaal üzerinden aşağı filtrelenen gelen günlük emir almak () Brent Scowcroft ve Sandy Berger da burada böyle. Biz, Milli Güvenlik Konseyi, bugün mevcut komut bir zincir var.

Jones 45. Münih Güvenlik Politikası Konferansı üzerinde Hotel Bayerischer Hof Şubat 8, 2009 hakkında yorum yaptı.

Bay Jones temelde bizim Milli Güvenlik Kurulu Henry Kissinger tarafından çalıştırılan anlatıyor. Bu MGK temel forumu Obama ile ulusal güvenlik ve dış politika konularında düşündüğünü için kullanılır. Biden, Clinton, Geithner, Gates, Mullen, Emanuel, Summers ve diğer katılımcılar gibi, ama Henry Kissinger değil listelenir.

2006 yılında Associated Press bu Kissinger Bush ve Cheney, bir gerçek Bob Woodward kitabı "State of Denial dahil tavsiye bildirdi."

Bir başka deyişle, Bush ve Obama yönetimler - "söylemleri - Aynı tavsiye iktidardaki seçkin görüşleri (talimatları) aldığınız" fikir değiştirmek asla.

Bu yılın başlarında, Kissinger hisse senedi piyasasının Obama ilan etmesini katta bir Yeni Dünya Düzeni oluşturmak zorunda gitti.

Said Kissinger:

O Amerikan dış politikasında, kısmen çünkü onu algılamasında bu nedenle dünya çapında olağanüstü yeni bir ivme verebilir. Onun görevi bu dönemde gerçekten bir Yeni Dünya Düzeni oluşturulabilir yılında Amerika için genel bir strateji geliştirmesi - it'sa büyük fırsat olacağını düşünüyorum, sadece bir kriz değil.

Kissinger - boyunca David Rockefeller, Paul Arthur Allaire ve Richard Holbrooke ile - Bilderberg ve Amerikan Arkadaşlar yönlendirir. Ayrıca globalist Aspen Enstitüsü bağlı Komite, 300, the Üçlü Komisyon ve JP Morgan Chase ve danışma kurulu üzerinde oturuyor.

"Kissinger sabırlı bekliyordum olan en az 1973 onun Yeni Dünya Düzeni yumurta tarama için bu yana," Ağustos Dergisi notlar.

Kissinger başlarında, ekonomik iyileşme için Obama's seçer övdü ve neden olmasın?

Obama Sekreteri Hazine olmak üzere Timothy Geithner Üçlü Komisyon merak çocuk yakalandı. Ekibin geri kalanı Robert Rubin ve protégés da Üçlü ve eski Hazine Bakanı Clinton altındadır.

Obama önde gelen dış politika danışmanı olmuş Zbigniew Brzezinski, the co-David Rockefeller ile Üçlü Komisyon kurucusu.

Son olarak, önce Obama seçildi, Kissinger ve Charlie Rose Show gitti ve Yeni Dünya Düzeni hakkında konuştuk:


Ama boşver. Her şey çılgın bir komplo teorisi's, başka bir gösterge düşünce asla bu bir worlders başkanı, bu kez üst MGK honcho James Jones, kim sadece bir üyesi olur tarafından kabul kontrol eğer Üçlü Komisyon.

http://info-wars.org/?p=803&lang=tr

Hiç yorum yok: