16 Nisan 2008 Çarşamba

YENİ DÜNYA DÜZENİ



DERİN DÜNYA DEVLETİ

30 Mayıs 1919’da Paris Mejestic Otel’de bir yuvarlak masa toplantısı yapıldı. 1. Dünya Savaşı henüz sona ermiş ve dünyaya yeni bir şekil verilmesi gerekiyordu. Bu toplantıdan bir uluslar arası ilişkiler enstitüsü kurulması kararı çıktı.


Kuruluşun başında ise Yahudi kökenli Astor ailesinin başı John Jakop Astor vardı. Söz konusu grup 5 Haziran da bir daha toplanarak bu oluşumun tek bir organizasyon değil, birbirine bağlı ve iç içe geçmiş bir ağ olarak kurulmasının daha uygun olacağı sonucuna vardı.


Toplantının sonunda bazı think-tank’lerin kurulması kabul edildi. Bunlar arasında ABD merkezli CFR, Londra merkezli Chatham Hause vardı ayrıca Uzakdoğu ve Hamburg için de birer kol kuruldu. Oluşumların başını çeken ise Rotschild’lerin Güney Afrika’daki taşeronu Lord Alfred Milner’di. Artık ‘Yeni Dünya Düzeni’ için kolları sıvayabilirlerdi. Bundan sonra batı dünyasında başı çekecek olan devletlerin dış politikalarına bu kurumlar yön verecekti.


Yazar Alev Alatlı söz konusu yapının geçirdiği evrimi, öncülük edenlerin kimliğini ve amaçlarını şöyle vurguluyor: “Dünya devletlerinin temellerinin daha 1877 yılında, John D. Rockefeller, John P. Morgan, Andrew Carnegie, Mayer A. Rotschild ve Cecil Rhodes beşlisi tarafından atıldığı iddia ediliyor. John D. Rockefeller; petrol imparatoru, ünlü Standart Oil Tröst’ün sahibi 1890 lı yıllarda Birleşik Devletler petrol endüstrisisinin yüzde yetmiş beşi kendisine ait. Ayrıca demir madenleri, ormanları, imalat sanayinde ve ulaşım sektöründe büyük iştirakleri var.

Servetlerinin 1–2 trilyon dolar olduğundan bahsediliyor. John P. Morgan, uluslar arası banker ve gezegenimizin ilk milyar dolarlık ( 1901 yılı itibarıyla) endüstrisinin, U.S. Steel’in sahibi, ‘Amerika’yı Amerikan yapan adam’ diye bilinen kişi. Andrew Carnegie 1890’da İngiltere toplamından daha fazla çelik üreten Carnegie Çelik’in sahibi, ayrıca kömür ve demir madenleri, ticaret gemileri ve demiryolları var. Mayer Rotschild, ünlü Rotschild Hanedanı’nın kurucusu banker. Cecil Rhodes, ünlü elmas imparatoru. Güney Afrika elmas tarlalarını işleten, Güney Afrika’yı İngiltere adına fetheden adam. Rhodesia, adını onun soyadından alıyor.


Bu beş adamın akıl hocası, Oxford Üniversitesi profesörlerinden John Ruskin.1877 de ‘Yuvarlak Masa’ adındaki gizli cemiyeti kuruyorlar. Amaçları İngilizce konuşan dünyayı bir oligarşik federasyon halinde birleştirmek.
Bütün ABD dış politikasını CFR yönlendirmektedir. En tanınmış CFR üyesi Henry Kissinger’dir. Washington’daki dışişleri bakanlığı göstermelik bir kurumdur. ABD nin gerçek dışişleri bakanlığı CFR’dir. 3300 üyesi bulunan CFR’nin Türkiye’den tek üyesi bulunmaktadır. Bu kişinin Rahmi Koç olduğu söylenmektedir.
Bazı ünlü CFR üyeleri şunlardır: David Rockefeller, Henry Kissenger, Zbigniew Brzezinski, Bill Clinton, George Bush, Jimmy Carter, Dick Cheney, Madeline Albright
İç çemberin başında David Rockefeller bulunmaktadır. Örgütün kendi metinlerindeki sıfatı ‘Küresel Çar’ olarak geçmektedir.
Söz konusu yapının hiyerarşisi de karmaşıktır. Merkezde bulunan ilk halkaya ‘Boğanın Gözü’ denmektedir. Bu birinci halkada yer alabilmek için CFR’nin yanı sıra Bilderbeg ve Triletaral Komisyon’da da yer almak gerekmektedir. Bunlar bir tür ‘Sezarlar Parlementosu’ veya ‘Olimpos Dağı’ndaki Tanrılar Meclisi’ gibidirler. Bu ilk halkadakiler dünyanın geleceği ve ‘Yeni Dünya Düzeni’nin altyapısını oluşturmak için karar alma merciidirler. İkinci halkada yer alanlar ise iki örgüte birden üye olanlardır ( CFR+ Bilderberg veya CFR+ TC ). Üçüncü halka ise bunlardan sadece bir örgüte üye olanları kapsar.
Texe Marss, bu durumu şöyle tarif ediyor: “Hizmetkârların iç çembere girdikleri pek ender görülür. Aslında diğerleri çember etrafında iş gördüğü ve böyle yaparak dünya ilişkilerinde muazzam güç ve nüfuz sahibi oldukları halde, prestijli iç çembere girmeye sadece on kişinin yetkisi bulunuyor. İç çemberdeki adamlar ‘Efendiler’dir; piramit hiyerarşisinde, altlarında bulunan kişiler ise hizmet ederler. ‘Eski Mistik Ayinler’ adlı kitabında C. W. Leadbeater, bu güç çemberlerinden ‘İmparatorlar Konseyi’ diye bahsediyor. Bu terimin, mason kardeşliği için ‘Mükemmellik Ayini’ni ilk olarak düzenleyen Şeytan’ın idaresinde bulunan, bir grup ‘doğuştan soylu ve kültür sahibi’ adam için kullanıldığını söylüyor.”




Derin Dünya’nın Kurmayları: Rockefeller’ler





Savaşlar Sayesinde İmparatorluk: Rotschild’ler



Elmas ve Altın Kralı: Cecil Rhodes





Diğer bir Elmas ve Altın Kralı: Oppenhaimer



Rotschild’in En Seçkin Adamı ve Banker: J. P. Morgan




İçki Tüccarlığından İmparatorluğa: Bronfman’lar




Website counter

1 yorum:

Adsız dedi ki...

YAZINIZI DİKKATLE OKUDUM.ÇALIŞMANIZ HARİKA.BU GERÇEKLERDEN MALESEF TOPLUMUN HABERİ YOK.ANLATILDIĞINDADA MASAL DİNLER GİBİ DİNLİYORLAR.SİZİN GİBİ ÖZVERİLİ İNSANLAR TARAFINDAN TOPLUMU AYDINLATMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARI GIPTA EDREK GURURLA OKUYORUM.İNSANLAR İKİYÜZ YILDIR ÇALIŞMA YAPIYORLAR.BENCE BAŞARDILAR.YADA OYUYNLARINI BOZABİLİRMİYİZ DİYEDÜŞÜNMEKTENDE KENDİMİ ALAMIYORUM.